Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Sebevrah: Nepriblizujte se ke mne! Harry Callahan: Nebojte se, ne. Vy jste tady od toho, abyste se zabil. Ja ne. Jenze takhle je to s vama vzdycky.

Text SMS č. 2: Na posledni chvili nekoho chcete, koho byste se chytli, aby spadl s vama. Sup a jste tam dva. Ale ne se mnou. Sebevrah: Nezkusite me chytit? Harry

Text SMS č. 3: Callahan: Jeden muj kamarad to takhle s jednim zkusil a ten ho najednou popadl a sleteli oba. Clovece, z dvacatyho patra. Byli na kasi. Nebylo

Text SMS č. 4: poznat, ktery kus masa je z kteryho z nich. Priserny. Takovou smrt bych nechtel. Ja si prisel jen pro vase jmeno a adresu. Sebevrah: Proc? Harry

Text SMS č. 5: Callahan: No, vzdyt vam rikam, ta hromada masa dole na chodniku, to se moc tezko identifikuje, dokonce i kdyz mate ridicak, tak vas nikdo nepozna.

Text SMS č. 6: Sebevrah: Asi budu zvracet... Harry Callahan: Ale to byste nemel. Ty lidi tam dole koukaji vsichni nahoru. Predstavte si, kdyz to prilitne. Plesk!

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info