Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Agent Markham: Budete delat s Dunnem. Roman Pearce: A kdyz ne? Agent Bilkins: Tady je seznam zakonu, ktere jsi v L. A. porusil. (Hodi mu slozku.)

Text SMS č. 2: Mareni spravedlnosti, napomahani k zlocinu. O tom zaznamu vis. Ve jmenu spravedlnosti to vsechno muzeme smazat. Pokud budes hrat nasi hru. Roman

Text SMS č. 3: Pearce: Tak o co jde? Mame bejt tady s Dunnem zavodnici? Agent Markham: Spravne. (Brian se podiva na Dunna, ktery pije kolu.) Roman Pearce: Takze

Text SMS č. 4: Dunne... Vypada to, ze budem partaci. (Potrese si s nim rukou.) Jakej motor je pro me lepsi? Gallo dvanact nebo dvacet ctyri? (Dunn se zamysli.)

Text SMS č. 5: Agent Dunn: Dvacet ctyri. Roman Pearce: Nevedel jsem, ze restaurace vyrabej motory. Tak to ne. Jestli tohle, tak to radsi risknu v lapaku.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info