Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Namestek Kudrna: Mne je to jasny. Malej zazrak ve prospech mistni fary. Obraz premalovat, chlapa prelozit! Psychiatr Dr. Boukal: (ironicky) No,

Text SMS č. 2: kdyz je vam to jasny! Namestek Kudrna: Doktore, az vy budete mit takovy zkusenosti s politickou praci, taky vam nebude zatezko vyznat se v lidech.

Text SMS č. 3: Referent Dr. Tomecek: Je to zajimavy nazor, ovsem jestli ten Pupenec je pomateny... Psychiatr Dr. Boukal: To ovsem prozatim nevime. Namestek

Text SMS č. 4: Kudrna: Ten je urcite zdravej. Dusevni choroby zacnou v momente, az ho zmacknem. Prednosta odboru: Ten lekarsky posudek musime mit. Referent Dr.

Text SMS č. 5: Tomecek: No tak ho sem predvolame? Prednosta odboru: Vyborne. At s sebou priveze obraz a pokud mozno i hrad, tak jste to myslel? Namestek Kudrna:

Text SMS č. 6: Podivat se tam musime v kazdem pripade, co kdyz to ma sirsi spojitosti. Psychiatr Dr. Boukal: Moment, pokud jde o muj obor, vize pry nastala v

Text SMS č. 7: uplnkove noci, takze muze jit o lunaticke stavy, panove.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info