Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (V nemocnici po nehode Belly.) Rosalie Haleova: Co se stalo. Edward Cullen: A co jsem mel delat? Nechat ji umrit? Rosalie Haleova: Tohle neni jen o

Text SMS č. 2: tobe, je to o nas vsech. Carlisle: (Vsimne si, ze je Bella posloucha.) Myslim, ze bychom meli jit do me pracovny. Bella Swanova: Muzu s tebou na

Text SMS č. 3: chvilku mluvit? Carlisle: Rosalie... (Oba odchazi pryc a Edward jde k Belle.) Edward Cullen: Co je? Bella Swanova: Jak... Jak jsi se ke mne dostal

Text SMS č. 4: tak rychle? Edward Cullen: Stal jsem hned vedle tebe, Bello. Bella Swanova: Ne. Byl jsi u sveho auta. Pres cele parkoviste. Edward: Ne, nebyl.

Text SMS č. 5: (Vysmiva se ji.) Bella Swanova: Ale ano, byl. Edward Cullen: Bello, ty... uhodila ses do hlavy. Jsi zmatena. Bella Swanova: Vim, co jsem videla.

Text SMS č. 6: Edward Cullen: A co presne to bylo? Bella Swanova: Ty... jsi zastavil dodavku. Odtlacil jsi ji rukou. Edward Cullen: To ti nikdo neuveri. Bella

Text SMS č. 7: Swanova: Nechystam se to nekomu rict. Jen potrebuju znat pravdu. Edward Cullen: Nemuzes mi jen podekovat a prenest se pres to? Bella Swanova:

Text SMS č. 8: Dekuju. (Vyhrkne.) Edward Cullen: Nenechas to jen tak, ze? Bella Swanova: Ne. Edward Cullen: Tak doufam, ze si vychutnas to zklamani.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info