Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (Skolnik potka na chodbe novou suplentku, ktera se jde hlasit k rediteli.) Skolnik: Copak hledate, prosim? Suplentka: Dobry den, pane profesore.

Text SMS č. 2: Skolnik: Nejsem profesor. Suplentka: Prominte, pane rediteli. Skolnik: Nejsem reditel. Jsem definitivni skolnik tohoto ustavu. Tak, co si prejete?

Text SMS č. 3: Suplentka: Ja jsem kandidatka profesury. Poslali me sem z zemske skolni rady a mam se hlasit u pana reditele. Skolnik: Nikoho nepotrebujeme. Jsme

Text SMS č. 4: kompletni. Suplentka: Ale pan reditel... Skolnik: Ten tam nic nema. Ouredne nic neprislo. To bych ja musel vedet. Suplentka: Ale pan zemsky skolni

Text SMS č. 5: me sem poslal. Skolnik: Jakypak mate obor? Suplentka: Dejepis a zemepis. Skolnik: No, tak to jo. To jo, to cekame. Mate papiry v poradku?

Text SMS č. 6: Suplentka: Ano. Tady, prosim. Skolnik: Ukazte! No, no jo. Statnice, velmi dobry. No, ale pisemky mate jen dobry. No, ale uvidime, jak se osvedcite

Text SMS č. 7: v praxi. No, tak pojdte!

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info