Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Charlie Babbit: Rikate mi, abych se s tim smiril? Dr. Babbit: Jo, presne tak. Jen tak ze zvedavosti, ma nejake zvlastni schopnosti? Charlie Babbit:

Text SMS č. 2: Ma vybornou pamet a pocita paratka. Paratka se rozsypala na zem, a on je spocital behem chvilky. Dr. Brunen: Ray, jsi dobry v poctech? Raymond

Text SMS č. 3: Babbit: Jo. Dr. Brunen: Rad bych neco zkusil. Raymond Babbit: 400 Oak Street. Charlie Babbit: Rekl jsem ti potom. Dr. Brunen: Ray, zkusime neco?

Text SMS č. 4: Raymond Babbit: Jo. Dr. Brunen: Vis, kolik je tri sta dvanact... krat... sto dvacet tri? Raymond Babbit: Tricet osm tisic tri sta sedmdesat sest.

Text SMS č. 5: Dr. Brunen: Spravne. Charlie Babbit: Coze? Dr. Brunen: Ma pravdu. Ray, kolik je ctyri tisice tri sta ctyricet tri krat tisic dve ste tricet ctyri?

Text SMS č. 6: Raymond Babit: Pet milionu tri sta padesat devet tisic dve ste sedesat dva. Dr. Brunen: Je genialni. Charlie Babbit: To je. Dr. Brunen: Je genius.

Text SMS č. 7: Ray, vis, kolik je odmocnina z dvou tisic sto triceti? Raymond Babbit: Ctyricet sest celych jedna pet jedna devet dva tri nula ctyri. Dr. Brunen:

Text SMS č. 8: Dva tisice tri sta ctyri. To je uzasne. Charlie Babbit: To je uzasne. Mel by pracovat pro NASA nebo tak neco. Dr. Brunen: Kdybys mel dolar a

Text SMS č. 9: utratil padesat centu, kolik penez by ti zustalo? Raymond Babbit: Asi sedmdesat. Dr. Brunen: Sedmdesat centu? Charlie Babbit: Tak zadna NASA.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info