Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (Vojin Sternberk prisel pozadat porucika Hamacka o propustku.) Porucik Hamacek: Tak sestra se vam vdava...! No podivejme! A akorat na Vanoce.

Text SMS č. 2: Zajimave... Na kolik plnite, Sternberk? Porucik Tronik: Tak se pochlubte, sakra! Vojin Sternberk plni na sto tricet procent, soudruhu poruciku.

Text SMS č. 3: Porucik Hamacek: A kam to chcete, Sternberk? Sternberk: Do Sternberku. Porucik Hamacek: Kam? Do Sternberku? ... Poslyste, Sternberk, nejste vy

Text SMS č. 4: nahodou nakej ten fon? Sternberk: Jsem posledni hrabe Sternberk ze Sternberku, soudruhu poruciku. Porucik Hamacek: Na kolik, ze jste to chtel?

Text SMS č. 5: Sternberk: Na dva dny. Porucik Hamacek: Mate deset. Kdyz uz jsou ty Vanoce. A pozdravujte soudruzku hrabenku. Sternberk: Soudruhu poruciku, dovolte

Text SMS č. 6: mi odejit. Porucik Hamacek: No bezte, bezte! (Hrabe odejde, Hamacek se zamysli.) Porucik Hamacek: To by me zajimalo, koho si ta Sternberkova

Text SMS č. 7: bere... Porucik Tronik: (nalistuje nejaka lejstra) No moment! Sobal, Sibelka, S... Chh! Nakyho Valdstejna! Znate ho?

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info