Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: James Hook: Slysel jsem, ze pry jsi utekla z domova. Wendy Darlingova: Ja... Ja bych to takhle nerekla, ale asi ano. James Hook: To je bajecne.

Text SMS č. 2: Wendy Darlingova: Rodice chteli, abych dospela. James Hook: Dospivani by se mela jednou pro vzdy zakazat. Je to sama potiz a pupinek. Wendy

Text SMS č. 3: Darlingova: Driv bylo vsechno jednodussi. James Hook: Zmatek nad zmatek. Prijdou pocity. Pan ma to stesti, ze ho nic nezatezuje. Ale ne, nemuze

Text SMS č. 4: milovat. Podivnost jeho zahadneho zivota. Smee: Doutnicek? James Hook: Ale ne, ne, slzy nejsou vhodny napoj. Nechtela jsi nekdy byt piratem,

Text SMS č. 5: namorniku? Wendy Darlingova: Ja... Jednou jsem si chtela dat jmeno Krvelacna Jill. James Hook: O, prekrasne jmeno! Pridej se k nam, mila Jill!

Text SMS č. 6: Wendy Darlingova: Ale co tu budu delat? Necekate snad, ze budu loupit? James Hook: Nevypravis nahodou pohadky?

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info