Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Jednooky muz: Videl jsem tvora, co mi to udelal. (Ukaze na sve zranene oko.) Zuby jako lev, hlava medveda a silne drapy. Prichazeji v noci, v mlze.

Text SMS č. 2: Jako kdyby videli ve tme. Buliwyf: Chodi po dvou nebo po ctyrech? Jednooky muz: Tak i tak. Jako tvor, ktery je clovek i medved. Ale tim si nejsem

Text SMS č. 3: jisty. Zato jsem videl ohnivou san. Vsichni jsme ji videli. Videl jsem, jak se priplazila z mlhy v kopcich. Delsi nez sto lodi v rade. A plivala

Text SMS č. 4: ohen. Uz otec meho otce o ni mluvil. Je to prokleti z davnych casu. (Ahmed ceka na stretnuti s wendoly.) Ahmed Ibn Fahdalan: Jak ted muzete spat?

Text SMS č. 5: Herger: Nit tveho zivota byla utkana. Muzes se treba schovat, zivot si tim neprodlouzis. Tvuj osud je dan. Strach cloveku nepomuze.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info