Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Pepa: Babi, vypravili jsme se na ten zarostly zamek. Kudy to mame vzit? Starena: Takovejch uz tady bylo, panackove. A dycky jsem s nima mluvila

Text SMS č. 2: posledni. Nastesti. Ale co to placam, nanestesti jsem chtela rict. Jan: Rika se, ze za sto let by se dala ta princezna probudit. Starena: Mozna.

Text SMS č. 3: Ale za sto let, ne driv, ne pozdeji. A vam snad nekdo rek, ze by to mohlo byt nekdy ted, nebo co? Jan: A vy nevite, kdy presne se Ruzenka o ten trn

Text SMS č. 4: pichla? Starena: Jak bych to mohla vedet? Ja na zamku nebyla dobrejch sto let. Vlastne co to placam. Ja na zamku nebyla dobrejch... nikdy. Pepa:

Text SMS č. 5: Takze nevi. Ja bych se s ni nezdrzoval. Starena: Co by stara baba z mokrin delala na zamku. Ale, zase placam. Co bych tam ja, stara baba, delala.

Text SMS č. 6: To z mokrin neplati, to mi ujelo. Jan: Co kdyz je to ta Baba z mokrin? Pepa: Ale prosim te, ta byla stara uz tenkrat.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info