Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (Honza resi s Pusenskym svoje a Pavliny zasnuby.) Vladimir Pusensky: Kup snubaky, ja na ty prachy nijak nespecham. Honza Haken: Mam je uz

Text SMS č. 2: vyhlidnuty. Objednal jsem je, podivej. (Ukaze mu katalog.) Vladimir Pusensky: Ukaz? Honza Haken: Myslis, ze se ji budou libit? Vladimir Pusensky:

Text SMS č. 3: Ty jo. Oproti tem, co jsem mel ja, je to rozdil jako mezi burcakem a sampanem. Dobry. (Honza lici svuj plan na velkolepou zadost o ruku na zamku.)

Text SMS č. 4: Vladimir Pusensky: Akorat bacha na zimu. Mel bys ji za zbytek penez koupit kozich. Nebo spis elektrickou decku. Honza Haken: Nas hreje laska,

Text SMS č. 5: chlapce. Vladimir Pusensky: Jo jo. Takovejch podchlazenejch zamilovanejch uz jsem na ambulanci mel. Honza Haken: Svatba bude 26., je to Pavlino

Text SMS č. 6: stastny cislo. Pujdes mi za svedka? Vladimir Pusensky: Ty smejde. Ze ti jde jen o bezplatnej lekarskej doprovod na svatbe?

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info