Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Dwayne: Nekdy si preju, abych usnul a probudil se, az mi bude osmnact. Abych preskocil vsechny ty kraviny, stredni skolu, proste vsechno. Frank:

Text SMS č. 2: Znas Marcela Prousta? Dwayne: O nem prednasis? Frank: Jo. Francouzsky spisovatel. Totalni mijec. Nikdy poradne nepracoval. Nestastne lasky.

Text SMS č. 3: Homosexual. Dvacet let psal knihu, kterou skoro nikdo necte. Ale je to asi nejvetsi spisovatel od dob Shakespeara. Na sklonku zivota si uvedomil,

Text SMS č. 4: ze ty roky, kdy nejvic trpel, byly ty nejlepsi v jeho zivote, protoze ho zformovaly. Stastna leta byla ztrata casu. Behem nich se nic nenaucil.

Text SMS č. 5: Kdyz budes spat az do osmnacti, prijdes o spoustu utrpeni. Treba stredni skola, to jsou prvotridni muka. Lepsi utrpeni nikde nenajdes.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info