Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (Predseda MNV uklidnil dav a spokojene se vraci do kancelare.) Predseda MNV: No, a je to. Vedouci komunalnich sluzeb: Jo, jo. A kdo to zaplati?

Text SMS č. 2: Predseda MNV: Co chcete zaplatit? Vedouci komunalnich sluzeb: Instalaci vodovodu. Tajemnik MNV: No, jak to, vzdyt jste rikal, ze jste ho nedelali?

Text SMS č. 3: Vedouci komunalnich sluzeb: Ted rek predseda, ze jo. Ja jsem se mejlil, jsem jenom clovek. Predseda MNV: A on vam to tajemnik nezaplatil? Vedouci

Text SMS č. 4: komunalnich sluzeb: Kde by to platil, kdyz jste to objednal vy? Tajemnik MNV: No, ja vim na beton, ze ho nedelali. Predseda MNV: Jo, kdyz ho

Text SMS č. 5: nedelali, tak to nemaji narok na penize, to je samozrejmy. Vedouci komunalnich sluzeb: Dobra, tak ja jdu a reknu tem lidem, ze jsme to nedelali.

Text SMS č. 6: Predseda MNV: Moment, tak to by bylo klamani verejnosti. Vodovod jste meli v planu, hotovej je, tak jakypak skadleni. Podejte si fakturu, dostanete

Text SMS č. 7: to proplaceny a je to vyrizeny. Vedouci komunalnich sluzeb: Jo. A kdo zaplati bourani? Predseda MNV: Jaky bourani? Vedouci komunalnich sluzeb: Toho

Text SMS č. 8: vodovodu, ja svy lidi odirat nedam. Predseda MNV: A kdopak si vas objednal na bourani? Vedouci komunalnich sluzeb: No prece vas soudruh tajemnik.

Text SMS č. 9: Predseda MNV: Tak fajn, tak at si to zaplati. Ze svyho, jo? Z vlastni kapsy.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info