Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (Mathieu jde kolem jedne tridy a slysi, jak Pierre Morhange nadherne zpiva.) Mathieu: Co tu delas, Morhangi? Pierre: Nic, pane. Mathieu: Hm, nic.

Text SMS č. 2: Slysel jsem nejake hlasy. Asi jsem unaveny. Vis, ze podle radu maji zaci zakazano chodit do uceben mimo vyucovani? Kdyby na to prisel pan Rachin,

Text SMS č. 3: napsal bys to stokrat. Navic by to rekl tve matce. (Pierre zpozorni.) Pierre: Moje mama je mi ukradena. Mathieu: Ale, copak ti udelala? Pierre: Do

Text SMS č. 4: toho vam nic neni! (Pierre chce utect ze tridy, ale Mathieu ho chytne.) Mathieu: Tak snadno se z toho nedostanes. Tady se za vsechno plati. Zeptej

Text SMS č. 5: se Pepinota. Ty, Morhangi, delas veci, ktere ti nejsou vlastni. Mozna svymi vylomeninami bavis ostatni, ale na me to neplati. Ja ti na to neskocim.

Text SMS č. 6: Od zitrka budes povinne zpivat ve sboru a budes dostavat hodiny hudby. Kazdy den! A ted si jdi lehnout. Mazej!

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info