Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (James Bond se spolu se Stacey Suttonovou zachranili z horici radnice. Policista prichazi k Jamesi Bondovi.) Policista: S vami chci mluvit. James

Text SMS č. 2: Bond: Howe je u sebe v kancelari, mrtvy. Policista: Nasli jsme ho. Je tohle vase zbran? James Bond: Ano, diky. Policista: Otocte se. Jste zatcen.

Text SMS č. 3: James Bond: Chuck Lee ze CIA vam rekne, kdo jsem. Policista: Nasli jsme ho mrtveho v Cinske ctvrti. Stacey Suttonova: (o Jamesi Bondovi) Tohle je

Text SMS č. 4: James Stock z londynskeho deniku Financial Times. James Bond: Ve skutecnosti pracuji pro britskou tajnou sluzbu. Jmenuji se James Bond. Policista:

Text SMS č. 5: Ano? Stacey Suttonova: (na Jamese Bonda) Ano? James Bond: Ano. Policista: A ja jsem cinsky panbuh srandy a vy jste zatcen.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info