Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (Zesilevsi tajemnik Kudrna dorazi do hospody zaroven s Andulou, ktera se chce priznat ke sve nocni pritomnosti na hrade.) Pupencova: Tady je! To je

Text SMS č. 2: ona! Musi to dosvedcit! Byla jsi na hrade? Andula: Byla! Tajemnik MNV: A tady je ten kostym. Tajemnik Kudrna: Vsude nastolit atmosferu duvery!

Text SMS č. 3: Pupencova: Spala jsi s mym muzem, couro? Referent Dr. Tomecek: Ale to neni mozny, pan spravec byl celou noc se mnou. Andula: Ja se takhle urazet

Text SMS č. 4: nenecham. Ja jsem byla celou noc s timhle panem. (Zene se k Dr. Boukalovi, ktery si pri pohledu na Kudrnu rychle bali veci.) Tajemnik Kudrna:

Text SMS č. 5: Sobestacnost v krmivech na predni misto! Psychiatr Dr. Boukal: Moje rec! S fortelem na silazni jamy! Andula: Tak rekni vsem, ze jsem byla s tebou

Text SMS č. 6: celou noc! Tajemnik Kudrna: Za dalsi zvyseni! Psychiatr Dr. Boukal: A vzdy suche boty pro stavbare! Predseda MNV: Helejte, vy jste tady jedinej

Text SMS č. 7: strizlivej. Je vam to jasny? Referent Dr. Tomecek: Ne, ne... Tajemnik Kudrna: Dohnat a predehnat! Psychiatr Dr. Boukal: Dobry odchov, zdrave tele!

Text SMS č. 8: (Cpe Kudrnu s Tomeckem ven z hospody do auta.) Tajemnik Kudrna: Kupredu! Za dalsi uspechy! Psychiatr Dr. Boukal: No, nesmite si to tak brat.

Text SMS č. 9: Pojdte, posadime se spolu pekne do auticka, no pojdte, pojdte. Tajemnik Kudrna: Pustte me, ja se bojim. Referent Dr. Tomecek: Au, von me kope!

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info