Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: (Blazkova pribehla do kostela nahlasit zazracne zrizeni vodovodu.) Blazkova: Velebny pane, velebny pane! Zazrak! Farar: Ale, ale, takhle po ranu?

Text SMS č. 2: Blazkova: Velebny pane, vytryskla voda! Farar: Ale jdete, ze skaly? Blazkova: Ne, z vodovodu. Farar: Ale to si nesmite tak brat, to se obcas stane.

Text SMS č. 3: Blazkova: Ale kdyz ja si myslim, ze je to diky Bily pani. Farar: Ale matko, to jste krestan? Vzdyt zadna Bila pani neni. Blazkova: Musi bejt, kdyz

Text SMS č. 4: mame vodovod. Vecer tam nebyl a ted tam je. Farar: No, to se dejou podivnejsi veci a neni to zazrak. Blazkova: Kdepak, me nezviklate. Dokavad jsem

Text SMS č. 5: prosila narodni vejbor... Farar: No tak vam to postavil narodni vybor. Jenom rozum, maticko, rozum! Blazkova: Ze by to staveli v noci? Farar:

Text SMS č. 6: Treba, aby se nereklo, ze mate protekci. Blazkova: Tak vy myslite, jako ze oni... Farar: No jiste. Jen budte rozumna, vzdyt by se vam lide smali.

Text SMS č. 7: Blazkova: Ale ja jsem myslela msi. Nebo svicku... Farar: Psano jest, davejte, coz jest cisarovo, cisari, coz jest boziho, Bohu. Bezte podekovat

Text SMS č. 8: predsedovi.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info