Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Otec: Jedno sto, dve ste, tri sta. Tu mas! Ted: Vy jste rikal pet set. Otec: Ne! Rikal jsem tri sta. Ted: Ne, pane. Zretelne jste rikal pet set.

Text SMS č. 2: Otec: Jsem teda lhar? Ted: Ne, pane. Ale podle vseho jste jiz zapomnel na prvni verzi: pet set. Otec: Moje prvni verze byla: tri sta. Konecna

Text SMS č. 3: hlaska rozhoduje. Ted: Bude-li konecna hlaska pet set, tak si placneme. Otec: Chces sproste handlovat? Ted: Ne, pane. Ale prace mam nad hlavu a

Text SMS č. 4: hlidat vase deti je job za vsechny penize. Otec: Jak to mluvis o mych detech? Ted: Klid, pane. Nic ve zlem. Toliko definuji vzniklou situaci. Otec:

Text SMS č. 5: Ackoli je to fakt job za vsechny prachy. Ma recht. Dostanes pet set. Co se da delat. Matka: Lezete nam pekne do penez, hade. Otec: Jak se jmenujes?

Text SMS č. 6: (Utrhne z Tedova obleku jeho vysacku.) Otec: Ted! Kdybyste cokoliv potrebovali, volejte Teda.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info