Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Pelikan Husa: (pristane na dvore) Takhle pristavame ve velkomeste. Kdyz nekde neni misto, proste si ho udelame. Mate s tim nakej problem, krupani?

Text SMS č. 2: Ponik Tucker: Bezva pristani. Umel bys taky odletet? Pelikan Husa: Ty jses zakrslej kun nebo druh osla? Pac mne prijdes jako osel. Koza Franny:

Text SMS č. 3: Nechci byt k tobe nezdvorila, ale jsi pravdepodobne vodni ptak. Nezahnuls blbe? Pelikan Husa: Jelikoz jste asi opozdeni, preskocime predkrm a

Text SMS č. 4: vrhnem se rovnou na hlavni chod. Rekneme teda, ze jsem se tak nejak nepohod v rodine. Nevedeli, jestli me maj zbit nebo zabit. Jmenuju se Husa.

Text SMS č. 5: Ponik Tucker: Ooo, pelikan jmenem Husa, pak ja jsem Kachna. Pelikan Husa: Kachna? Ponik Tucker: Kachna. Pelikan Husa: Kachna. Ponik Tucker: Husa.

Text SMS č. 6: Pelikan Husa: A, tak pan je vtipalek. Ale tady na farme je misto jenom pro jednoho srandistu. A mel bys vedet, ze Husa je jmeno, ktery na vychodnim

Text SMS č. 7: pobrezi nahani kazdymu strach.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info