Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Kocka Sassy: (zpiva) Tam, tam na predmesti, kde kocky a psy ceka stesti... No tak, Shadow, zpivej... Kde ptaky chytam a na slunci spim a spim si

Text SMS č. 2: tak po cely den. Hooou, hooou... Shadow, co se deje, ty nemas radost? Pes Shadow: Jenom nemuzu zapomenout na Chanese. Bez nej to nebude jako driv.

Text SMS č. 3: Kocka Sassy: Jeste ze tak. Pes Shadow: Sassy. My bez nej pres most nemuzeme. Kocka Sassy: To nemuzeme. Ale byli jsme uz tak blizko... Pes Shadow:

Text SMS č. 4: Je rozhodnuto. Jde se zpatky. (Z protejsich rour vylezou dva znami psi rvaci.) Prvni pes: (na Shadowa) To je prekvapko, starousi. Kocka Sassy: Ale

Text SMS č. 5: ne... Druhy pes: Jo, jo, jestli tohle nejsou nasi domaci pratele. Pes Shadow: Zmiz, Escane. Nechceme se prat. Druhy pes: Nechceme se prat? Bez

Text SMS č. 6: Railyho party uz nejste tak ve forme, co? Pes Shadow: Jen se snazime dostat domu. Tak nas nechte byt. Kocka Sassy: Shadow, bud opatrny. Pes Shadow:

Text SMS č. 7: Slysite? Zmizte oba. Prvni pes: Cos rikal, starousi? Kocka Sassy: Ja mizim. Druhy pes: Na ni, Teethe! Prvni pes: Jdu po ni, sefe! Kocka Sassy:

Text SMS č. 8: Chytra kocka versus blby pes, druhe kolo. Prvni pes: Tentokrat mi na hlavu uz nic nehodis! (Sassy ho sekne do zadku.) Prvni pes: Jau, jau, jau...

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info