Hlášky z filmů a seriálů

Hlášku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Nina Sayers: Prisla jsem pozadat o tu roli. Thomas Leroy: No... Pravda je takova, ze kdyz se na tebe podivam, vidim jen Bilou labut. Jsi krasna,

Text SMS č. 2: bojacna, krehka. Pro tu roli idealni. Ale co Cerna labut? Je zatracene tezky tancovat je obe. Nina Sayers: Ja dokazu zatancit i Cernou labut.

Text SMS č. 3: Thomas Leroy: Vazne?! Cele ty ctyri roky, co sleduju, jak tancis, jsi posedla dokonalosti kazdeho pohybu. Ale nikdy jsem te nevidel ztratit

Text SMS č. 4: kontrolu. Nikdy. K cemu je takova disciplina? Nina Sayers: (septem) Chci jen byt dokonala. Thomas Leroy: Coze?! Nina Sayers: Chci byt dokonala.

Text SMS č. 5: Thomas Leroy: Dokonalost neni jen v sebeovladani. Je to schopnost dat vecem volny prubeh! Prekvapujes sama sebe, abys prekvapila i publikum!

Text SMS č. 6: Presahuje te to! To dokaze jen malokdo. Nina Sayers: Myslim, ze to urcite dokazu.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat hlášku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

Web používá cookies. OK Info